Direktlänk till inlägg 21 november 2014

Lisbeth Vestlund spyr galla över folkpartiledningen i Åmål.

Av tommy norum - 21 november 2014 07:00


Peter Vestlund Åmål.Paret Vestlund , Lisbeth och Peter, har svårt att komma över  att de inte fick några politiska uppdrag i Åmål. 


Lisbeth Vestlund utan kommunala politiska uppdrag läser vi i PD.


Att väljarna sagt sitt och röstat fram andra delegater i Fp det är något som Lisbeth Vestlund har svårt att acceptera. Kanske reaktionen som kom efter medlemsmötet säger en del om den politiska kompetens hon besitter när hon anser att makarna Vetlund blev överkörda när de inte fick några politiska uppdrag på folkpartiets medlemsmöte.

  Om nu medlemsmötet tyckte att hon och hennes make inte riktigt räcker till för sitt förtroendeuppdrag i folkpartiet så får man väl acceptera detta i en demokrati . Det är väl ändå kompetensen som gäller inte om man lagt ner mycket arbete i valrörelsen ej heller om man råkar vara kvinna .


Lisbeth Vestlund har inte direkt rosat politikermarknaden under sin tid i Centern under åren med sina uttalande titt som tätt som skvallrar om att hon har en något diffus bild av verkligheten.. Jag tror nog att Centerpartiet drog en suck av lättnad när hon försvann från partiet. Kanske var det också många folkpartister som drog en lättnad suck när väljarna sagt sitt och petade ner henne till en fjärdeplats på vallistan. Om det är frustration över detta som hon tar till så starka ord som mobbning och utfrysning i sin relation till partiet låter vara osagt men tydligen tog väljarna till orda genom att frysa ut henne och föredrog andra kandidater på listan. vilket nog väldigt många är tacksamma för inom partiet.

Att hon jobbade stenhårt i valrörelsen för att föra fram en liberal politik men som en del anser mer var en tolkning av sina egna ideer och att det arbetet sedan utstrålar i att det kommer in andra personer som drar nytta av hennes arbete i den situationen känner hon sig grundlurad .

Frågan är väl om inte partiet har vuxit mer utan Lisbeth Vestlund där det fanns många som uttalat sig i den riktningen. Hon får väl starta ett eget parti ihop med sin man så får vi se hur många röster hon kan skrapa ihop. Tydligt är väl att de ihopsamlade vännerna på hennes faceboksidor inte var så mycket att lita på vid årets kommunalval, det kan vi konstatera. Kanske något att tänka på Lisbeth Vestlund .

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - Torsdag 6 juli 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - Tisdag 11 april 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - Söndag 9 april 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - Onsdag 8 feb 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - Lördag 4 feb 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards