Direktlänk till inlägg 6 oktober 2014

Ledare i SVD ifrågasätter de ensamkommade barnens ålder.

Av tommy norum - 6 oktober 2014 07:00



strutsmentaliteten  fortsätter i invandrarpolitiken.


Hur många ensamkommande barn är egentligen vuxna kan man fråga sig när man tar del av hur våra grannländers undersökningar ?


Danmarks rättsmedicinaska institut undersökning 2011, 2012 visade det sig att hälften av de undersökta visade sig ha ljugit om sin ålder. i undersökningen de första fyra månaderna under 2013 ljög 75% om sin ålder enligt statistik från Danmarks Justitieministeriet.

I Sverige finns det ingen möjlighet att göra åldersutredningar utan här släpper man igenom i stort sett alla som säger sig vara barn. I Finland och Norge har med generösa åldersbedömningar kommit fram till att 66% bedöms vara vuxna.

Vad håller man på med i Sverige kan man fråga sig ?

Är det risken för att uppfattas inhuman när man ifrågasätter åldern på de asylsökande eller är det för att det inte anses politiskt korrekt kan man fråga sig. Men att en stor del av de asylsökande barnen är vuxna som utnyttjar myndigheters och politikers naiva inställning, bereder sig plats i det svenska samhället på falska grunder.



Har vi bestämt oss att lägga ner stora summor på på mottagandet av ensamstående minderåriga asylsökande bör man också säkerhetsställa att resurserna går till dem de är avsedda till skriver Merit Wager i sin ledare i SVD. 


Kanske på tiden att man lämnar det naiva synsättet bakom sig och börja med kontroller som i de andra Nordiska länderna så att vi medborgare vet att de resurser som vi sätter av mad våra skatter också går till det de är avsedda till. Här har de politiska partierna en stor uppgift att våra myndigheter ges tillfälle att kontrollera de asylsökandes ålder vilkas skäl att söka sig till Sverige är oklara och sker på falska grunder. Kanske inte så konstigt att SD växer så det knakar när gemene man för länge sedan har insett att de som i emigrationspapperna är barn i själva verket hälften är vuxna . Ett konstaterande som man lite till mans kan uppleva när man ser dessa ensamkommande barn vandrar omkring i städerna. .


Lärare och personal på emigrationsverket säger att bland de asylsökande finns mängder av betydligt äldre som kommer in utan att tydligen någon reagerar och försöker göra någonting av det hela.

Bara att konstatera att vår asylpolitik har havererat här också, inte bara utanförskap, inga jobb, socialt utslagna med kriminalitet, inga bostäder men man fortsätter med sina skygglappar , stoppa likt strutsen huvudet i sanden och höjer man sin röst och påpekar att vi kan inte fortsätta så här då är man rasist, främlingsfientlig vete gudarna allt man hittar på. Kanske är det så att en röst på SD är ett rop på hjälp och få upp ögonen på våra politiker hur illa man sköter invandrarpolitiken i Sverige.

 
 
Ingen bild

Nej till boende för ensamkommande "flyktingbarn"

16 mars 2015 23:07

Tycker Ni att vandrarhemmet ska få bli boende för ensamkommande sk.barn?
Vi har redan lägenhetsboende för denna grupp. Centralt och bra med sjöutsikt. Tycker synd om dagens arrendator som inte kan ha verksamheten kvar. Skärpning kommunen och ägaren till det gamla epidemisjukhuset. För övrigt borde byggnaden vara K-märkt! Inte säkert att detta godkänts av bygg och miljöförv. Standarden kommer nog inte att falla barnen på läppen.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

17 mars 2015 19:26

Personligen tycker jag att man ska stoppa invandringen av ensamkommande flyktingbarn med skäggstubb.

I fjol så kostade dessa över 7 miljarder. Pengar som togs ur våra skattepengar. Varje barn kostar oss över enmiljon per år. Vilken svensk mamma får över en miljon i barnbidrag per år?

Sverige har inga pengar till detta. De pengar vi spenderar idag är lånade pengar. Vi lånar 10 miljoner i timmen. Detta är inte hållbart. Och det är våra barnbarn som kommer att få betala.

Sverige kan inte agera socialbyrå åt hela världen.

.

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

17 mars 2015 22:39

Migrationsverket = Migränverket: så här fungerar det.
Läs detta http://magasinetneo.se/artiklar/migranverket/
Totalt vansinne!
Min Gud, min Gud, varför har du övergivit Sverige?


.

 
Ingen bild

sega råttan

19 mars 2015 22:34

Ja du dag dom politiker som är köpta till detta landsföräderi lär få ångra sej när deras barnbarn blivit våldtagna av muslimska kulturer i framtiden ...är ju bara att kolla in statistiken vilka grupperingar det är som dagligen lagförs för gängvåldtäkter o.dyl

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards