Direktlänk till inlägg 28 juli 2014

Vilket samhälle har den ökade invandringen skapat ?

Av tommy norum - 28 juli 2014 18:29



 


Ingen tvekan om att vi fått en attitydförändring i samhället de sista 10 åren. Dödsskjutningar där kriminella gäng driver omkring utan att myndigheterna verkar få kontroll över eländet. Hedersmord, könsstympningar, barngifte och kvinnoförakt där männen är de som bestämmer. Är det verkligen detta samhälle vi trodde skulle bli följden av en ökad invandring där man prisade det mångkulturella som en positiv företeelse för Svenskarna. Ökad arbetslöshet, ökad kriminell verksamhet, överfulla fängelser, dödsskjutningar runt om i landet , hopplös anpassning tii vårat samhälle i stora grupper, där våra politiker skapat vi och dem i segregerade samhällen runt om i Sverige. Ingen ordentlig utvärdering av vad vi skapat för samhälle och där varje antydan till påpekande vad som sker möts med att man är främlingsfientlig, rashatare eller andra skällsord. 


Den ena efter den andra av våra politiker tror sig ha lösningen på att få våra nyinflyttade att anpassa sig till det svenska medan utvecklingen går åt motsatt håll. Det är mångt och mycket Svenskarna som fått anpassa sig till våra invandrares behov där man fått överge traditioner för att inte våra gäster skall känna sig ovälkomna och diskriminerade.  TN


Om det sedan är personer med invandrarbakgrund som figurerar i artikeln här nedan låter vara osagt.

Ledare pistolhotad framför barnen

 

En ung lekledare i Göteborg, som var i färd med att anordna en fotbollsturnering i stadsdelen Bergsjön ska enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket ha blivit slagen flera gånger och hotats med pistol inför barnen.

Enligt anmälan var det ett äldre syskon till ett av barnen som protesterade mot ledarens lagindelning. Mannen med pistolen ska sedan ha lämnat planen, enligt anmälan.

Barnet tillkallade sin storebror

Enligt anmälan hade lekledaren delat barnen i olika lag för att hålla en minifotbollbollsturnering. Ytterligare ett litet barn ville vara med och spela. Han blev indelad i ett lag där han inte ville vara med eftersom han tyckte att de andra var för dåliga spelare. Ledaren berättade att det för tillfället inte gick att göra så.

Den yngre killen blev då arg och tillkallade då sin äldre bror. Den äldre brodern tvingade ledaren att godkänna viljan med hot.

Tre örfilar och pistolhot

Enligt anmälan till Arbetsmiljöverket gav brodern den 19-årige ledaren tre örfilar framför barnen och fortsatte sedan med att dra fram en pistol från innerfickan, riktade den mot hans kind och sa att han skulle kunna döda honom och hans släkt. När den äldre brodern därefter lämnade planen sa han till barnen att nu lyda vad ledaren hade att säga till dem.

Men barnen lämnade planen och ledaren tog mycket illa vid sig. Händelsen är polisanmäld.

- Den öppna lekverksamheten har sedan händelsen för en vecka sedan, för ledarnas och barnens skull, flyttats från Rymdtorget till Siriusgatan i Bergsjön, säger Siv Undén utvecklingsledare vid Familjebostäder till Västnytt.

 
 
Ingen bild

Läsare

28 juli 2014 21:04

I Landskrona har polisen "släppt" ett område eftersom de inte klara av sitt uppdrag där.
http://hd.se/landskrona/2014/07/28/kriminella-far-fritt-spelrum-i/

Polisledningen ville också bjuda in kriminella gäng till "samtal":
http://hd.se/landskrona/2014/07/28/polisledning-ville-bjuda-in-till/

Här har vi det första exemplet på när staten totalt har kapitulerat och inte längre kan skydda sin befolkning. Jag misstänker att vi kommer att få se fler sådana här områden i Sverige. I Frankrike finns 751 No go-zones. Jag vill inte att vi hamnar i en liknande situation i Sverige.

 
Ingen bild

saga

30 juli 2014 19:29

Vem är ansvarig för att bögflaggan är en av de 4 flaggor som hänger utanför biblioteket? Som medborgare och skattebetalare önskar ja få vetskap om beslutet att vi verkligen skall behöva se den flaggan är parlamentariskt framröstat eller en enskilld tjänstemans beslut?

 
Ingen bild

Dag Blomqvist

31 juli 2014 21:46

Osmakligt och dumt!

Den flaggan är ju inte något lands flagga.

Skäm inte ut Åmål, ta ner den flaggan!

Vi heterosexuella behöver ingen flagga och inte heller behöver vi torgföra vår läggning offentligt. Ingen behöver flagga sin sexuella läggning på offentlig plats. Hemma i trädgården kan var och en flagga för vad de vill.

När ska pedofilerna och nekrofilerna få hissa sin fana på biblioteket i Åmål?


.

 
Ingen bild

politiskt oberoende

2 augusti 2014 22:46

Va är det som händer egentligen ..på den politiska arenan.. så här 6 veckor före valet brukar allians och sossar vanligtvis vara i sitt esse när det gäller att kasta tårtor på varann ...men allt är knäpp tyst....Va i dag på besök hos en invandrarsläkt alltifrån farafar ner till barn barn och alla påpeka bestämt att de skulle rösta på SD ..!? ..är ja rasse om ja kallar dem för rassar..? Nä bered er på en skräll i September

 
Ingen bild

politiskt oberoende

2 augusti 2014 23:08

forts från ..politiskt oberoende.. ...ja tror det här gayförespråkarna med sina bögflaggor o.dyl mot sin stora förtret helt omedvetet håller på att hjälpa SD att bli ännu större än vad National Front är i Frankrike..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards