Direktlänk till inlägg 30 november 2013

Hela rättväsendets etablissemang grundlurade av Thomas Qwick med hjälp av sina psykologer

Av tommy norum - 30 november 2013 07:00


Mannen som slutade att ljuga, Thomas Qwick eller Sture Bergvall som han nu heter. 


Man kan ju undra hur vårat rättväsende fungerar när vi tar del av dokumentären om Thomas Qvicks eller Sture Bergvall som han nu heter där dessa psykoterapeuter med metoder som enligt vetenskapen är helt befängda när man påstår att man kan få fram minnesbilder som visar sig inte har någon verklighetsförankring .


Själv har jag aldrig varit i kontakt med dessa hjärnskrynklare som jag föredrar att kalla dem men som det visar sig att den Svenska polisen har så stort förtroende att utredningar styrs med dem som experter som genom hokus pokus får fram i stort sett vad man vill för resultat genom att manipulera hjärnan så att patienten ser sånt som aldrig existerat i verkligheten.

Skojare med andra ord som har sådant stort förtroende i rättväsendet att till och med domstolarna tar intryck av deras så kallade expertutlåtande.


Ganska fantastiskt att på 2000 talet en sektbildning kan växa upp på ett så välrenommerat  som Säters mentalsjukhus  där chefläkaren Margit Norell med hemma snickrade metoder få sina underordnade att anamma en behandlingsform som för länge sedan ansetts ute i forskarvärlden.

Här trodde man på fullt allvar att med terapi kunna få fram minnen av händelser som skett så långt bak i tiden som vid ett års ålder och där man i huvudsak letade efter sexuella händelser som kan ha satt spår i patienternas beteendemönster.

 Detta var bakgrunden till Thomas Qvicks erkännande på  15 mord  men där han sen dömdes för åtta som han sedan frikändes för när man började undersöka hur mordutredningen gått till .

Här hade man gått på en yrkeskårs manipulerande med hjärnan efter en metod som chefsläkaren tagit fram.

Att sen i stort sett alla läkarna på Säter själva var manipulerade när det visat sig att de gick i terapi hos sin chef kanske får en och annan undra vad vi fått för experter som måste gå hos andra experter med samtalsterapi för att finna ro i sin själ.

Men det mest oroväckande är väl när det uppdagades med dold kamera att man i denna dag  som i dag är fortsätter med att ta fram låtsasminnesbilder på patienter och med utgångspunkt från dessa gör diagnoser varför man mår som man gör.

Frågan är väl om sjuka människor skall bota sjuka människor som tydligen är vanligt i denna yrkesgrupp och som verkar välja yrke för att bota sina egna psykiska problem.


Vår förre justitiekansler Göran Lambert numera ledamot i högsta domstolen åkte också på en blåsning



Grundlurade blev i alla fall både polis, åklagare och domarna och där också den dåvarande justitiekanslern Lambert gick på blåsningen när han utredde fallet. Vem skall man lita på i dessa dagar när det är så lätt att skicka folk i fängelset på så lösa grunder.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards