Direktlänk till inlägg 2 mars 2013

Huka er gubbar i stadshuset nu laddar Sune Tholin om.

Av tommy norum - 2 mars 2013 07:00


 Detta skrevs för 2 år sen i bloggen och är fortfarande aktuella spörsmål om PD:s  nyhetsförmedling. 


Sune Tholin håller fortfarande 2013 på att använda PD i sitt skjutande med ärtbössa.  

Huka er gubbar och gummor för nu laddar han om en gammal historia som Tage Erlander på sin tid bjöd på. Det samma kan vi säga till tjänstemän och politiker i kommunen när Sune Tholin laddar sin ärtbössa och levererar skvaller, skitprat, tar till skamgrepp på meningsmotståndare allt i syfte att misskreditera och inför läsarna få dessa i så dålig dager som möjligt.

Dagens krönika var inget undantag där han påstås blivit hotad av stryk, försöker få läsarna att tro att det pågår telefonavlyssning på Stadshuset. Själv har jag i omgångar fått ta emot både det ena och andra i Sunes krönikor, påståenden som ligger långt utanför sakförhållandena i debatten.

Avslöjanden om hur politiker och tjänstemän inte sköter sina uppgifter eller att kommunen inte får gynna enskilt företag det är dumheter i Sunes värd.

För mig verkar hela hans uppträdande som paranoid. 


I ren diktatoranda använder han nu sin tidning för att misskreditera sina meningsmotståndare när han inte klarar att få förståelse för sina åsikter som nu i Dalbo-Båtar fallet när han försöker få bort Svante Melander vår kommunchef

från utredningen genom att åberopa jäv och göra sken av att det är han som har en juridisk tvist med Håkan Skogh. Själv har jag blivit påhoppad där jag blir anklagad för att ha lurat kommunen på en massa pengar i en fastighetsaffär.

Påståenden som är helt tagna ur luften .


Sluta nu Sune Tholin medan tid är, ditt förtroende som tidningsman håller på att totalt försvinna, till och med personer runt dig börjar ifrågasätta dina skriverier.


Sune Tholin du lever inte längre i ett samhälle då lokalredaktören röt till

i tidningen darrade politikerna och tjänstemännen och rättade in sig i ledet. 


Sluta med detta skitprat och håll dig till sakfrågorna i fortsättningen, men vad jag förstår så är argumenten för att hålla Dalbo-Båtar under armarna med våra skatter uttömda och i ren desperation slår man till under bältet på sina meningsmotståndare, en metod som man tar till för att inte bli helt uträknad i ringen.  

 
 
Ingen bild

XX

29 mars 2011 20:59

Ja nu är det verkigen slut på de sakliga argumenten från den som vill vara hela Åmåls Kommuns chef "tidningsmannen Tholin".
Nu agerar Herr Tholin så löjligt att man blir riktigt gråtfärdig när man läser hans ledarinlägg i lokala tidningen. Tycker verkligen synd om tidningen som indirekt drabbas av detta barnsliga tilltag av big boss.
Nej vi får verkligen hoppas att kommunen tar rätt beslut och hyr ut sina lokaler till företagare som kan betala marknadsmässiga hyror, så att vi skattebetalare slipper att vara med och hjälpa i detta fallet ett olönsamt småföretag.
Stå på Er beslutsfattare i kommunen, Ni kommer att vinna i slutändan på att fatta ett ärligt beslut som inte drabbar våra skattebetalare i sluändan. Vi kan använda våra skattepengar till andra betydligt viktigare saker; Skolan, Äldreomsorg, Barnomsorgen m.m

 
Ingen bild

PD och Bloggläsare.

30 mars 2011 09:26

Vad är det Med Sune Tholin ? Är det frustrationen över att en blogg börjar konkurrera med PD i mediautbudet, och som det verkar är betydligt mer påläst i det han skriver om, som ger denna reaktion. Illa för Sune när han gång på gång får läsa hur illa ställt det är med PD:s bevakning av hur våra skatter förbrukas. Påminner om de forna Öststadsländerna där ledarna tog till vilka medel som helst för att i de stadskontrollerade medierna mississkreditera sina meningsmotståndare.

 
Ingen bild

Frågande

30 mars 2011 15:11

Ni får ha förståelse för Sune Tholins uppträdane
Han sitter ju i Dalslands kanals styrelse en plats
som han fick av Kurt Svensson. Hur skulle det se ut, gå ut och kritisera kommunalrådet i PD.
Då ryker ju styrelseplatsen, hemska tanke. Här har vi nog en del av förklaringen på den totala tystnaden i PD. Sune är rädd att mista sin styrelseplats i Dalslands kanal.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards