Direktlänk till inlägg 27 februari 2013

Sune Tholin fortsätter spy galla över ett enigt kommunstyrelsebeslut.

Av tommy norum - 27 februari 2013 07:00

Sune Tholin

Sune Tholin har sin egen uppfattning hur affären med Dalbobåtar och Håkan Skogh gått till.


I gårdagens krönika så påstås att kommunen har svårt att bestämma sig utan måste gå till Vänersborgs tingsrätt för att stämma av, som han uttrycker det.  Som vanligt vill inte Sune Tholin ta till sig verkligheten utanför PD huset. Sanningen är väl att en enig kommunstyrelse i demokratins anda i ett tidigt skede gjort klar för Håkan Skogh vad som gällde i deras förhållande.


Att sen Dalbobåtar påhejad av Sune Tholin inte var nöjda med det svaret och gick till Tingsrätten med en stämning  som sen skall avgöra tvisten är väl den verklighet som finns .


Men i Sunes sinnesvärld där är det kommunledningen som vänder sig till en domstol för att få bekräftelse vad som är rätt och fel. Tänk att det skall vara så svårt och förstå att kommunstyrelsen har redan gjort det valet i vad som är rätt och fel utan hjälp av Tingsrätten och utan att bry sig om vad Sune Tholin har för åsikter i frågan . Ett beslut som Sune Tholin har så svårt att ta till sig.

Om sen Tingsrätten  kommer fram till att det ställningstagandet var fel då får ju vi skattebetalare bita i det sura äpplet och göra upp med Dalbobåtar,  svårare än så är det inte . 


Det är klart om nu Sune trodde att kommunen skulle låta sig skrämmas att ta Dalbo båtars bud med hjälp av skriverierna i  PD och i tron att i Sunes värld där har han alltid rätt och våra politiker skall minsann dansa efter hans pipa utan ifrågasättande vad som är rätt eller fel.  Kanske han borde ta till sig att vara lite ödmjuk i affären och förstå att det finns inte bara en sida i problemet som han tycks tro. 


Kanske är det så att Sune börjar skönja var det är på väg i tvisten när han redan nu spekulerar i hur våra förtroendevalda kommer att reagera vid en eventuell vinst för oss skattebetalare.  ” Hurra vi vann.” Nu kan vi fortsätta lägga rabarber på småföretagarnas brandförsäkringspengar,  ett sånt uttalande kanske ändå säger en del om Sune Tholins mentala tillstånd omkring  affären.


I Sunes värld där är småtagarvänlighet att med skattepengar göda egenföretagare  med subventioner som sneddriver konkurrensen . Jag undra hur många småföretagare ställer upp på den ideologin i Åmål ?  

   

     

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av tommy norum - 6 juli 2023 10:38

                 Lite reklam för min yngsta dotters måleri. Har utställning i Vaxholm i sommar. Hon är en konstnär som blandar friskt med motiven i sina målningar från sin ateljé i Åkersberga. Blandar egna och beställda motiv. Populariteten öv...

Av tommy norum - 11 april 2023 14:01

<br" alt="" />OoM5AAAAgAElEQVR4nOy917NlyXXm98vMbY693lR1uUZ3A90NNMAZzNCM
zMyTQhH6N/UuRSj0pCBnNKPRiARIgiBMW3R1dZevW9cdt11m6iHNzn3qNofUDEkFiF1x49
Y9JnfuzJW5vvUtk+J//pP/3RpjsNZirSVe2mCMQUqJEAJhQQgBgLUWYd1vlYn4lfA+gDUCay1SSteu7j8j
hEDKDCEE1uqt12X8f9pm+...

Av tommy norum - 9 april 2023 10:12

  Insändardebatten i PD där Åmålsborna träter om var centrum ligger och hur våra politiker i Åmål skall gå vidare i vad som i fortsättningen skall bli det nya handelscentrumet i staden.. I bland undrar man var det sunda förnuftet finns int...

Av tommy norum - 8 februari 2023 13:45


      Man slutar aldrig att förvånas över våra politikers totala oförmåga att kunna analysera konsekvenserna av sin naiva flyktingpolitik som bedrivits i det här landet. Skolan som man allt sedan den stora invandrarvågen på 2000 talet har k...

Av tommy norum - 4 februari 2023 14:25


    Frågan är väl om inte släpat in en varg i fårakläder när man valde in : Muharrem Demirok som Centers partiledare.   Et gäng partimedlemmar från Linköping öppnade sig och berättade vad de egentligen tycker om sin ga...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards