Alla inlägg den 1 april 2011

Av tommy norum - 1 april 2011 11:26

Tystnaden från våra politiker vem som fått kontraktet för Hamnterminalen öppnar nu dörren för spekulationer inte minst i denna blogg.

Branden som för många var en katastrof inte minst för Dalbo-Båtar och Håkan Skogh som lagt ner hela sin skäl i skapandet av sitt affärskoncept, men på samma gång en befrielse för oss kommuninnevånare  som blev av med ett kontrakt som skulle ha kostat minst 10 miljoner av våra skatter resterande hyrestid av kontraktet med att subventionera en enskild företagare.


Pengar som så väl behövs i vår kärnverksamhet. Nu när vi äntligen har fått politiker och tjänstemän som ser till kommuninnevånarnas bästa och i sin styrning av kommunen tar hänsyn till kommunallagen som reglerar vad politiker

får och inte får göra mot kommuninnevånarna. Ett förhållande som bland annat Sune Tholin i PD har svårt att ta till sig efter alla påhopp som han levererat för att få förståelse för sin linje där ordning och reda och hänsyn till kommunallag lyst med sin frånvaro och det han med sin vokabulär kallar dumheter i sina krönikor.


Vem som sen får kontraktet är av underordnad betydelse bara vi kommuninnevånare går skadelösa ur affären med full hyrestäckning av investeringen i Hamnterminalen, ett förhållande som både skribenter i PD

och en liten del  av våra företagare har lite svårt och ta till sig har det visat sig.


Vi kan skatta oss lyckliga att vi väljare rensat ut de politiker som så nonchalant styrde vår kommun med beslut utan en susning av följderna påbackade av PD:s journalister och ägare som sopade all information om alla konstigheter i den kommunala verksamheten under mattan utan att kommuninnevånarna fått ta del av eländet.     


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Frågerutan

37 besvarade frågor

Skapa flashcards